© 2016 Mulders vandenBerk Architecten

Stadsdeelwerf Zuid - Amsterdam

Op de luchtvaartstraat in Amsterdam-Zuid is een nieuw Stadsdeelwerf gebouwd. Het interieur is even veelzijdig als duurzaam. Grote kastvolumes verdelen de kantoorverdieping in rustige werkplekken en informele overlegplekken. De kasten zijn gemaakt van massief hout van omgewaaide Iepen uit Amsterdam-Zuid. Ook in de kantine zorgen grote houten volumes voor een opdeling van de grote ruimte in kleinere intieme eet- en overlegplekken.

 

Voor het interieur zijn verschillende kunstenaars benaderd om werk te maken voor aan de wand, het plafond of in de zitmeubels. Jan Rothuizen heeft een tekening gemaakt van de route die een vuilniswagen aflegt.

Programma:

Locatie:

Status:

Opdrachtgever:

Fotografie:

Interieur - Kantoor, Kantine, daktuin

Luchtvaartstraat Amsterdam

Opgeleverd 2016

Gemeente Amsterdam

Ruimtes in Beeld