top of page

Mulders vandenBerk Architecten

Mulders vandenBerk Architecten ontwerpt van meubel tot metropool. Het bureau creëert en realiseert voor diverse doelgroepen innovatieve, heldere en krachtige ontwerpen voor interieur, architectuur en stedenbouw.

Bij iedere opgave biedt het bureau een functioneel toegesneden oplossing en ruimtelijk prik kelend antwoord. Door initiatiefrijk te participeren vanaf de conceptfase tot en met het realisatietraject worden esthetiek, functionaliteit, ruimtelijkheid, kostenbeheer en bouwtechniek geïntegreerd waarbij het eindresultaat meer is dan de som der delen.

VAN MEUBEL TOT METROPOOL

WERKWIJZE
Het ontwerpen van verschillende opgaven en schalen wordt mogelijk gemaakt door een vergelijkbare werkwijze voor ieder project. Ieder ontwerptraject is te verdelen in drie thema’s:


-AMBITIE; een grondige analyse van de opgave en de wens van de opdrachtgever;
-RATIO; helderheid in structuur en gebruik;
-VERSCHIJNING: rijkdom in uitstraling en beleving.


De breedte van ons werkterrein vereist samenwerking met andere specialisten. Wij hanteren dan ook het motto: onderscheidend door samenwerking. Veelal nodigen we gedurende het ontwerptraject - naast de gangbare constructie adviseur en installatie adviseur- ook grafisch ontwerpers en fotografen uit om samen een kruisbestuiving te bereiken en een meerwaarde voor een project te realiseren.


Wij werken vaak voor specifieke opdrachtgevers en gebruikers. Om een goed beeld te krijgen van de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever en gebruikers, organiseren wij bij aanvang van elk project een workshop. Het resultaat staat op deze manier dicht bij de gebruiker.


Bij speelgebouw Anansi hebben we dat gedaan door een patroon van sprookjes in de wand te frezen waardoor je de sprookjes letterlijk kunt voelen. Binnen zijn magneet- en schoolbordwanden gemaakt om mee te spelen. In dorpshuis Hollandsche Rading, waar veel ouderen gebruik van zullen maken, krijgen alle deuren een fotoprint met een historisch beeld van het dorp. Zowordt bij ieder project een specifi ek en tactiel resultaat bereikt.

AMBITIE

RATIO

VERSCHIJNING

Contact

Mulders vandenBerk Architecten

Leliëndaalstraat 12 

1013 BP Amsterdam

020-7892696

info@muldersvandenberk.nl 

Bericht ontvangen!

Contact
bottom of page